Diarre (Diarrhea)

Hvad er Diarre?

Diarre er en tilstand med hyppig afføring og hvor afføringen har en flydende konsistens. Ordet bruges ofte fejlagtigt til at beskrive “tynd mave”; WHO definerer diarre som 3 eller flere ikke faste eller flydende afføringer pr. dag, eller oftere end det er normalt for individet.

Årsager til DiarreDiarrhea1

Diarre er ikke en sygdom, men til gengæld et symptom på, at der er noget galt i lignende.fordøjelsessystemet eller i kroppens stofskifteproces, evt. en eller anden form for tarminfektion, forgiftning eller som et resultat af parasitter, indvoldsorm eller

Symptomer på Diarre

diarreUdover hyppige og/eller tynder afføringer, kan man også opleve følgende symptomer:

  • appetitløshed
  • kvalme og eventuelt opkastninger
  • mavesmerter
  • feber

 

Del Kinesisk Akupunktur Klinik: