Warning: Undefined array key "options" in /customers/8/2/b/klassisk-akupunktur.dk/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 93

Medicinsk massage

Kinesisk Medicinsk Massage (Tui Na) er ligesom akupunktur en årtusind gammel behandlingsform som stadig anvendes meget i Kina og bygger på den samme traditionelle kinesiske teori om krop, psyke og sundhed.

Tui Na er en behandlingsmetode, der er specielt velegnet til alle former for muskel-, sene- og ledsmerter, herunder også rygproblemer og den er også velegnet til alm. Endvidere kan også hovedpine, migræne, menstruationssmerter, søvnløshed, stress m.m. behandles.

Behandlingen er ufarlig og har ingen bivirkninger. Tui Na aktiverer akupunkturpunkter og virker regulerende på kroppens meridianer.  Resultatet er forbedret blodcirkulation og udrensende effekt samt en energi booster for krop og sind her og nu. Kan derfor både bruges som forebyggende generel afspændende massage af hele kroppen, men også med fokus på behandling af specielle problemer, som er en traditionel behandlingsmetode på kinesiske hospitaler.