Warning: Undefined array key "options" in /customers/8/2/b/klassisk-akupunktur.dk/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 93
Fast kunde hos Jing.
Jeg har været kunde hos Jing i næsten 3 år pga forskellige årsager som hun har behandlet mig for, og jeg har fået gavn af.Helt i begyndelsen var det fordi jeg var meget stresset og kunne ikke sove om natten.Jeg fik akupunktur for det og det hjælp mig meget.
Songje Lhamo
Meget tilfreds
Jeg har været meget tilfreds med den akupunktur-behandling, som jeg har fået af Jing i forbindelse med søvnproblemer, som jeg havde for et par år siden. Hun var professionel og forstående overfor min situation.
Erika
Tidligere
Næste

Psykisk samt alment helbred

Vi hjælper med

  • Angst
  • Depression
  • Rastløshed
  • Stress
  • Svedeture
  • Søvnproblemer / Søvnløshed
  • Træthed

Akupunktur mod depression

Akupunktur kan have en positiv effekt på depressive klienter. Behandlingen kan derfor med fordel bruges alene eller supplere terapeutisk behandling hos psykolog/læge.

Akupunkturbehandling kan øge produktionen af lykkehormoner i kroppen, de såkaldte endorfiner, som har en beroligende effekt, og samtidig giver en tilfredshedsfølelse. Herudover kan behandleren ved at sætte nåle i bestemte punkter i kroppen, aktivere smertestillende stoffer i hjernen hos klienten. Derudover vil symptomer såsom manglende appetit, kvalme, søvnløshed, træthed, hukommelses- og koncentrationsbesvær, angst og indre uro og nedsat sexlyst kunne lindres med akupunktur.

Behandlingen kan derfor være et optimalt valg til klienter som døjer med gener og ubehag fra antidepressiv medicin da akupunkturen ligeledes kan afhjælpe bivirkningerne.

Akupunktur mod depression

Akupunktur hjælper mod stress
Akupunktur kan bidrage til at genoprette en bedre balance i kroppen. Derfor kan der i mange tilfælde være hjælp at hente med akupunktur. Akupunktur har en beroligende virkning på kroppen, og får dig til at føle dig fri og afspændt.

Flere undersøgelser i ind- og udland viser, at akupunktur kan nedsætte kroppens stressniveau. Desuden beretter mange brugere om væsentlige forbedringer i deres samlede livskvalitet og velbefindende. Måske er det derfor, hvert tredje danske hospital nu tilbyder akupunktur som supplement til forskellige medicinske behandlinger.

Stress-3