Warning: Undefined array key "options" in /customers/8/2/b/klassisk-akupunktur.dk/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 93
Tinnitus
Jing Wei har behandlet min tinnitus for 12 år siden. Den forsvandt efter få behandlinger. Da jeg fornyelig mærkede den igen, blev den med Jings kompetente og omsorgsfulde behandling hurtigt helbredt. Jeg anbefaler Jing på det varmeste
Ellen Helene
Dygtig og kompetent behandler
Jeg fik behandling med akupunktur for en stress relateret tinnitus for nogle år siden hos Jing. Der var dage efter hendes behandling, hvor der kom fuldkommen ro, og der var dage, hvor støjen blev langt mindre. Det var altid en kæmpe lettelse, når der kom ro i et tinnitusramt hoved.
Sine Madsen
Fantastisk dygtig
Fantastisk dygtig, altid sød og imødekommende. Meget lyttende og spørgende ind til de gener man har. Så hun kan hjælpe bedst muligt med de behandlinger hun giver. Har fået behandlinger hos Jing genem de sidste år, med stor tilfredshed. Hun har hjulpet mig med svimmelhed, tinnitusen . Samt stunder med pludselige stærke rygsmerter.
Laila Fonager
Tidligere
Næste

Mund / Øre-næse-hals

Vi hjælper med

  • Bihulebetændelse
  • Halsbetændelse
  • Næsepolypper
  • Tinnitus

Akupunktur mod tinnitus
Nogle former for tinnitus kan behandles, imens andre desværre er uhelbredelige og kroniske. Forsøg har vist, at akupunktur har en positiv effekt på tinnitus, og et behandlingsforløb kan i mange tilfælde hjælpe patienten med at opnå en bedre hørelse.

Din akupunktør vil kunne fortælle dig, om det er muligt at behandle din tinnitus.

tinnitus